Kategorije
 
 
 
 
 
pozerá 1 návštevník

Cold Steel Kuhinjski nož Flexible Folding Boning Knife (Commercial Series)

0 / 5 (0 ocen)
Smo pooblaščeni trgovec
-
Beri več
Available variants
Available in 1 variant
Cold Steel Kuhinjski nož Flexible Folding Boning Knife (Commercial Series)
Cold Steel Kuhinjski nož Flexible Folding Boning Knife (Commercial Series)
Ime izdelka: Cold Steel Kuhinjski nož Flexible Folding Boning Knife (Commercial Series)
SKU: 20VBCFZ
Razpoložljivost: Skladišče dobavitelja
022
Product Price: 29,50 €
Tabela velikosti
Cena: 29,50 €
B2B
Rok dostave
Na zalogi: 22
Rok dostave: Skladišče dobavitelja
Ihneď na predajni Nitra
Razprodano
Dostavimo do:

Možnosti dostave

  • GLS Kurir: petek 31.05.
  • GLS - Parcelshop: petek 31.05.
Registered customers collect points when shopping, which they can then use as currency. You will score so many points for this product. That you are not registered yet? Oops !!
Proizvajalec: Cold Steel
Koda izdelka:20VBCFZ
Garancija: 5 letoletilet
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!

Poštnina
od 3,99 €

Garancija menjave
blaga v roku 14 dni

Garancija vračila
denarja v roku 14 dni

98%
blaga na zalogi

Ta opis je bil strojno preveden iz prvotnega besedila.

Prilagodljiv ukrivljen nož za izkoščevanje. Nož za izkoščevanje se uporablja za obrezovanje maščobe in kit ter za ločevanje mesa od kosti. Kuhinjski noži Commercial Series so serija tovarniško izdelanih kuhinjskih nožev, ki jih je zasnoval predsednik družbe Cold Steel Lynn C. Thompson. Noži z izredno poliranimi rezili so namenjeni različnim delom, od klavnic in mesarjev, komercialnih kuhinj in kuharjev do lovcev in ribičev ali domačih kuhinj. Rezila nožev so izdelana iz nemškega jekla 4116. To jeklo je nerjavno in ga je enostavno nabrusiti, da se obnovi rob. Ročaj je izdelan iz dveh materialov. Podlaga ročaja je izdelana iz trdnega polipropilena, ki daje nožu obliko in odlične trdnostne lastnosti, površina pa je prevlečena z mehkim in prožnim sintetičnim polimerom z oceno Kray-Ex, ki preprečuje drsenje ročaja. Kako pravilno ravnati z nožem za meso Nože vedno umivajte ročno. Vroča voda in para iz pomivalnega stroja sta za nože škodljiva. Po uporabi jih operite pod tekočo vodo in jih obrišite do čistega. Nože vedno shranjujte v stojalih ali nožnicah. Vstavite jih v stojalo z rezilom navzgor, da se ne potupijo. Nikoli ne vstavljajte nožev prosto v predal z drugimi noži ali drugimi kovinskimi pripomočki. Pri delu vedno uporabljajte deske iz mehkih materialov, kot sta les ali plastika. Porcelanske plošče, steklo ter umetni ali naravni kamen niso primerni. Nože morate redno ostriti, saj so tupi noži lahko nevarni. Nože lahko nabrusite s pomočjo brusilnega kamna, brusilnika za nože ali uporabite brusilni kamen. Po uporabi brusilnega kamna je treba rezilo poravnati na usnjenem traku ali z brusilnim kamnom. Idealno je, če vsaj enkrat na leto uporabite storitve profesionalnega brusilca.
Parameters
Barva : Črna
Teža (g) : 102
Material ročaja : Kray-Ex
Material rezila : 4116SS
Dolžina rezila (mm) : 153
Dolžina ročaja (mm) : 132
Celotna dolžina (mm) : 285

Pripombe strank

Vse Pozitivne 0 Negative 0
5
4
3
2
1

Dodaj komentar:

...

Odzovi se na komentar:

... Prekliči
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polna (Desktop) različica