Kategorije
 
 
 
 
 
pozerá 1 návštevník

Nož s fiksnim rezilom Cold Steel Commercial Series Scalper

0 / 5 (0 ocen)
Smo pooblaščeni trgovec
-
Beri več
Available variants
Available in 1 variant
Nož s fiksnim rezilom Cold Steel Commercial Series Scalper
Nož s fiksnim rezilom Cold Steel Commercial Series Scalper
Ime izdelka: Nož s fiksnim rezilom Cold Steel Commercial Series Scalper
SKU: 20VSKSZ
Razpoložljivost: Skladišče dobavitelja
014
Product Price: 39,50 €
Tabela velikosti
Cena: 39,50 €
B2B
Rok dostave
Na zalogi: 14
Rok dostave: Skladišče dobavitelja
Ihneď na predajni Nitra
Razprodano
Dostavimo do:

Možnosti dostave

  • GLS Kurir: torek 04.06.
  • GLS - Parcelshop: torek 04.06.
Registered customers collect points when shopping, which they can then use as currency. You will score so many points for this product. That you are not registered yet? Oops !!
Proizvajalec: Cold Steel
Koda izdelka:20VSKSZ
Garancija: 5 letoletilet
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!

Poštnina
od 3,99 €

Garancija menjave
blaga v roku 14 dni

Garancija vračila
denarja v roku 14 dni

98%
blaga na zalogi

Ta opis je bil strojno preveden iz prvotnega besedila.

Skalper je oblika noža, ki temelji na nožu za predelavo hrane, ki ga je uporabljal gozdar v zaledju. To je vsestranski nož s poudarkom na učinkovitosti rezanja. Kuhinjski noži serije Commercial Series so serijski kuhinjski noži, ki jih je osebno oblikoval predsednik družbe Cold Steel Lynn C. Thompson. Noži z izjemno poliranimi rezili so namenjeni vsem, od mesarjev v klavnicah, profesionalnih kuharjev v komercialnih kuhinjah do lovcev, ribičev in navdušenih kuharjev v domačih kuhinjah. Rezila nožev so izdelana iz nemškega jekla 4116. To jeklo je nerjavno in ga je enostavno nabrusiti, da se obnovi rob. Ročaj je izdelan iz dveh materialov. Nosilni del ročaja je izdelan iz trdnega polipropilena, ki daje nožu obliko in odlične trdnostne lastnosti. Površina ročaja je prevlečena z mehkim in prožnim sintetičnim polimerom s premazom Kray-Ex, ki preprečuje drsenje ročaja. Kako pravilno ravnati z nožem za meso? Nože vedno umivajte ročno. Vroča voda in para iz pomivalnega stroja sta za nože škodljiva. Po uporabi jih operite pod tekočo vodo in jih obrišite do čistega. Nože vedno shranjujte v stojalih ali nožnicah. Vstavite jih v stojalo z rezilom navzgor, da se ne potupijo. Nikoli ne vstavljajte nožev prosto v predal z drugimi noži ali drugimi kovinskimi pripomočki. Pri delu vedno uporabljajte deske iz mehkih materialov, kot sta les ali plastika. Porcelanske plošče, steklo ter umetni ali naravni kamen niso primerni. Nože morate redno ostriti, saj so tupi noži lahko nevarni. Nože lahko nabrusite s pomočjo brusilnega kamna, brusilnika za nože ali uporabite brusilni kamen. Po uporabi brusilnega kamna je treba rezilo poravnati na usnjenem traku ali z brusilnim kamnom. Idealno je, če vsaj enkrat na leto uporabite storitve profesionalnega brusilca.
Parameters
Barva : Črna
Teža (g) : 159
Material ročaja : Kray-Ex
Material rezila : 4116SS
Dolžina rezila (mm) : 165
Dolžina ročaja (mm) : 133
Celotna dolžina (mm) : 298

Pripombe strank

Vse Pozitivne 0 Negative 0
5
4
3
2
1

Dodaj komentar:

...

Odzovi se na komentar:

... Prekliči
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polna (Desktop) različica