Kuhinjski nož Cold Steel Cleaver (komercialna serija)
Smo pooblaščeni trgovec
-
Beri več
Tabela velikosti
Cena: 84,30 €
B2B
Rok dostave
Na zalogi: 20
Rok dostave: Skladišče dobavitelja
Ihneď na predajni Nitra
Dostavimo do:
Možnosti dostave
- GLS Kurir: petek 31.05.
- GLS - Parcelshop: petek 31.05.
Registered customers collect points when shopping, which they can then use as currency. You will score so many points for this product. That you are not registered yet? Oops !!
1
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!
Poštnina |
Garancija menjave |
Garancija vračila |
98% |
Ta opis je bil strojno preveden iz prvotnega besedila.
Sekljalnik za meso je posebno kuhinjsko orodje, namenjeno obdelavi in rezanju mesa. Ima ostro kovinsko glavo pravokotne oblike. V primerjavi z noži je sekač za meso prilagojen za sekljanje, vendar je tudi težji, zato ima večjo kinetično energijo. Kuhinjski noži Commercial Series je serija tovarniško izdelanih kuhinjskih nožev, ki jih je zasnoval predsednik družbe Cold Steel Lynn C. Thompson. Noži z izredno poliranimi rezili so namenjeni različnim delom, od klavnic in mesarjev, komercialnih kuhinj in kuharjev do lovcev in ribičev ali domačih kuhinj. Rezila nožev so izdelana iz nemškega jekla 4116. To jeklo je nerjavno in ga je enostavno nabrusiti, da se obnovi rob. Ročaj je izdelan iz dveh materialov. Podlaga ročaja je izdelana iz trdnega polipropilena, ki daje nožu obliko in odlične trdnostne lastnosti, površina pa je prevlečena z mehkim in prožnim sintetičnim polimerom z oceno Kray-Ex, ki preprečuje drsenje ročaja. Kako pravilno ravnati z nožem za meso Nože vedno umivajte ročno. Vroča voda in para iz pomivalnega stroja sta za nože škodljiva. Po uporabi jih operite pod tekočo vodo in jih obrišite do čistega. Nože vedno shranjujte v stojalih ali nožnicah. Vstavite jih v stojalo z rezilom navzgor, da se ne potupijo. Nikoli ne vstavljajte nožev prosto v predal z drugimi noži ali drugimi kovinskimi pripomočki. Pri delu vedno uporabljajte deske iz mehkih materialov, kot sta les ali plastika. Porcelanske plošče, steklo ter umetni ali naravni kamen niso primerni. Nože morate redno ostriti, saj so tupi noži lahko nevarni. Nože lahko nabrusite s pomočjo brusilnega kamna, brusilnika za nože ali uporabite brusilni kamen. Po uporabi brusilnega kamna je treba rezilo poravnati na usnjenem traku ali z brusilnim kamnom. Idealno je, če vsaj enkrat na leto uporabite storitve profesionalnega brusilca.
Teža (g)
:
672
Material ročaja
:
Kray-Ex
Dolžina rezila (mm)
:
218
Dolžina ročaja (mm)
:
132
Celotna dolžina (mm)
:
350
You can also find similar products here:
Pripombe strank